Αρχική CASTOR ANATOMIC

CASTOR ANATOMIC

Ο διαδικτυακός τόπος "kastorialeather.gr" διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα ποιοτικής δερμάτινης ανατομικής παντόφλας στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος τιμών. Φυσικά, οι παντόφλες που διαθέτει έχουν πάντα τη σφραγίδα της "CASTOR ANATOMIC". Μπορεί όμως να φέρουν και την ονομασία της "Comfort by CASTOR ANATOMIC" ή "Easy Step"

Όλες οι παντόφλες είναι κατασκευασμένες από τα καλύτερα δέρματα και υλικά, είτε με δέρμα εσωτερικά και εξωτερικά είτε με δέρμα εσωτερικά και τεχνόδερμα εξωτερικά. Παρέχουν αντιβακτηριακή προστασία για υγιή πόδια χωρίς υγρασία. Ελαφριές και εύκαμπτες σόλες εργονομικά σχεδιασμένες για μέγιστη άνεση και κομψότητα. Αφρώδες μαλακό ανατομικό πέλμα για άνεση και απορρόφηση των κραδασμών της σόλας. Η χρήση παραδοσιακών τεχνικών μεθόδων και η πολυετής εμπειρία της "CASTOR ANATOMIC" εγγυώνται τον τέλειο σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Όλες οι παντόφλες διατίθενται προς χονδρική και λιανική πώληση. Για οποιοδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο/fax 2467026104 ή να αφήσετε το μήνυμά σας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του "www.kastorialeather.gr".


Ασφάλεια συναλλαγών

Τρόποι αποστολής - Αναζήτηση αποστολών

elta ups ups


Login-iconLogin
back-to-top-icon
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης