Αρχική Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η επιχείρηση παραγωγής και πώλησης γουναρικών και δερμάτινων ειδών «Mavrudis MRD line» ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '50 στην Καστοριά. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινά τις δραστηριότητές της με την κατασκευή και εμπορία γουναρικών στην εγχώρια και κυρίως στη διεθνή αγορά.

Τη δεκαετία του '90 μπαίνει δυναμικά στο χώρο του δερμάτινου ενδύματος. Κατασκευάζει και εμπορεύεται δερμάτινα ενδύματα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, άριστης ποιότητας που διακρίνονται για την αυθεντικότητα τους, τον τέλειο σχεδιασμό και την απαράμιλλη ποικιλία χρωμάτων τους.

Στόχος μας είναι το προϊόν μας  να ικανοποιεί ακόμη και τα πιο αυστηρά και απαιτητικά γούστα, προσφέροντας άνεση, στυλ και φαντασία.

Για την κατασκευή των δερμάτινων ενδυμάτων και αξεσουάρ μας χρησιμοποιούνται δέρματα ποιοτικά που ομορφαίνουν με το χρόνο, αναδεικνύοντας τον παραδοσιακό τρόπο κατεργασίας τους χωρίς τοξικά πρόσθετα. Δεν είναι μόνο η μοναδική αίσθηση αφής που κάνει τα προΐόντα μας να ξεχωρίζουν.Ο μελετημένος σχεδιασμός, το τέλειο ράψιμο καθώς και η άριστη εφαρμογή τους πιστοποιούν τη γνησιότητα των δερμάτινων ενδυμάτων «Mavrudis MRD line». Μπορείτε να τα βρείτε μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ πολλών άλλων επώνυμων εταιρειών.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία «Mavrudis MRDline», παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και θέλοντας να ικανοποιήσει τις όλο και περισσότερες ανάγκες των πελατών της, συνεχίζει να εξελίσσεται και να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά και την πώληση ομπρελών και ειδών ταξιδίου.
Ασφάλεια συναλλαγών

Τρόποι αποστολής - Αναζήτηση αποστολών

elta ups ups


Login-iconLogin
back-to-top-icon
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης