Αρχική Προϊόντα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά προϊόντα με όλη την απαραίτητη προσοχή και λεπτομέρεια που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας. Η εταιρεία μας εκτός από τις επώνυμες τσάντες που σας παρέχει, συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρίες κατασκευής επαγγελματικών τσαντών, την Le Tanneur και εισάγει επαγγελματικές τσάντες για εσάς, απευθείας από το εργοστάσιο της εταιρίας στη Γαλλία. Επίσης,  θα βρείτε επώνυμες επαγγελματικές τσάντες χειρός και πλάτης από τις επωνυμίες Samsonite, American Tourister, Granite Gear, Travel Plus και άλλες.

Ακόμη, μπορείτε να προμηθευτείτε δερμάτινα organizer αλλά και  ολοκληρωμένα δερμάτινα σετ γραφείου, τα οποία αποτελούνται από δερμάτινο σουμέν, δερμάτινο σημειωματάριο γραφείου, δερμάτινη θήκη επαγγελματικών καρτών, δερμάτινο κύβο σημειώσεων, δερμάτινη μολυβοθήκη γραφείου, φακελοστάτη γραφείου με δερμάτινη βάση και δερμάτινη βάση ημερολογίου, πάντα κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα άριστης ποιότητας.

Επιπλέον, για εσάς που η εργασία σας απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασίας, η εταιρεία μας, σας παρέχει ανατομικά επαγγελματικά σαμπό που θα σας χαρίσουν άνετο και ξεκούραστο περπάτημα όλες τις ώρες της ημέρας και πάντα σε προσιτές τιμές.


Ασφάλεια συναλλαγών

Τρόποι αποστολής - Αναζήτηση αποστολών

elta ups ups


Login-iconLogin
back-to-top-icon
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης