Αρχική Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

1.Πληρωμή μέσω Πιστωτικής - Χρεωστικής - Προπληρωμένης Κάρτας: 
Ο διαδικτυακός τόπος της «Mavrudis MRD line» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro και American Express.
Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Σημειώνεται ότι η «Mavrudis MRD line» δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.


2.Πληρωμή μέσω PayPal: 

Η «Mavrudis MRD line» λαμβάνει την πληρωμή σας από το PayPal χωρίς καμία πρόσβαση στις οικονομικές σας πληροφορίες. Τα ευαίσθητα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στους διακομιστές του PayPal.
Η υπ'αριθμόν ένα προτεραιότητα του PayPal είναι η ασφάλεια των χρηστών του. Με το PayPal, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς. Οχι μόνο θα είστε καλυμμένοι από τη δωρεάν προστασία αγορών αλλά μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα αποκαλύφθούν οι οικονομικές πληροφορίες σας, όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας ή ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού.
Ως ηγέτης στην τεχνολογία ασφάλειας, χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνικής πρόληψης της απάτης για να βοηθήσει να εξαλειφθεί το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Κάθε συναλλαγή ελέγχεται από κορυφαία στο χώρο και πρότυπα μοντέλα αποκλειστικής εκμετάλλευσης που βοηθούν στην καταπολέμηση της απάτης.


3.Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σαs (αντικαταβολή – μόνο για Ελλάδα):

Πληρώστε τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας μεταφορών, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. 
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.04.2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

 •  Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας «Mavrudis MRD line»
 •  Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας


4.Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα της «Mavrudis MRD line» :

Κάντε την παραγγελία σας από τον διαδικτυακό τόπο της «Mavrudis MRD line» και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα της «Mavrudis MRD line» στην Καστοριά. Στην περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας υπάρχει η δυνατότητα της πληρωμής είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα αλλά και η δυνατότητα δόσεων για ποσό άνω των 39,00€.


5.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

 • ALPHA BANK: 850002320002933                                   IBAN: GR9401 4085 0085 0002 320002933
                                                                                                  SWIFT: CRBAGRAA
 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 372/402567-94     IBAN:  GR66 0110 3720 0000 3724 0256 794
                                                                                                  SWIFT: ETHNGRAA
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 62 3613 9969 770                         IBAN: GR08 0171 2360 0062 3613 9969 770   
                                                                                                  SWIFT: PIRBGRAA

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2467026104 ή μέσω e-mail στο [email protected]  Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.


Ασφάλεια συναλλαγών

Τρόποι αποστολής - Αναζήτηση αποστολών

elta ups ups


Login-iconLogin
back-to-top-icon
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης