Αρχική Φροντίδα Προΐόντων

Φροντίδα Προΐόντων

  Για να περιποιηθείτε καλύτερα τα δερμάτινα είδη σας, ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες συντήρησης:

  • Για να καθαρίσετε τη νάπα (το γνωστό γυαλιστερό δέρμα), χρησιμοποιήστε ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι. Εάν ο λεκές είναι ιδιαίτερα έντονος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνηθισμένο γαλάκτωμα σώματος ή και ειδικό γαλάκτωμα για νάπες που πωλείται σε εξειδικευμένα καταστήματα.Επίσης ο αερισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα θεωρείται απαραίτητος.
  •  Για να καθαρίσετε το καστόρι και το νουμπούκ, χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα ή ένα στεγνό σφουγγάρι. Με αυτό τον τρόπο η επιφανειακή βρωμιά απομακρύνεται και το πέλος του δέρματος χτενίζεται.Φροντίστε να  καθαρίζετε πιο συχνά την περιοχή του γιακά για να την προστατεύετε από τον ιδρώτα και τα σωματικά λίπη.
  • Προσπαθείστε να αποφεύγετε το βαθύ ή έντονο λέκιασμα.Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, απευθυνθείτε στο κατάστημά μας ή σε οποιοδήποτε εξειδικευμένο κατάστημα  καθαρισμού και βαφής δερμάτινων ειδών. Ποτέ μην  εκθέσετε σε φωτιά ή εστία θερμότητος.   
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα στο σπίτι με οποιαδήποτε μέθοδο.Να φυλάτε τα ρούχα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε δροσερό, σκοτεινό και καλά αερισμένο χώρο για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ασφάλεια συναλλαγών

Τρόποι αποστολής - Αναζήτηση αποστολών

elta ups ups


Login-iconLogin
back-to-top-icon
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης